Plastpetter

Med Pyramid kan vi hantera hela vår verksamhet!

Plast Petter har använt Pyramid i snart 8 år och har under den resan kunnat applicera funktioner i Pyramid efter behov. Nu är man i begrepp att ytterligare spetsa till hur man jobbar i Pyramid och framförallt kring MPS delarna och processen för det.

- Vi upplever systemet som väldigt flexibelt och anpassningsbart till våra behov. Vi kommer under det kommande året utöka vår användning till ett stöd även för produktionsplanering och varuinköp, vilket vi gjort utanför Pyramid tidigare, säger Fredrik Ahlström, VD på Plast Petter.

 

Plast Petter AB är en specialisttillverkare av produkter i mjukplast som omsätter drygt 40 MSEK och har ca 30 medarbetare. Den egna tillverkningen finns i Hova och med kontor i Hova och Göteborg. Erbjudandet består av specialtillverkning i mjukplast mot kundens önskemål och standardprodukter med möjlighet till profilering i eget tryckeri. Huvudsakliga marknadsområden är kontorsvaror, profilprodukter, skyltning och förpackning samt konceptutveckling och legotillverkning.
Omsättningen ligger på drygt 40 miljoner och ca 30 anställda

DELA INLÄGG