Fredrik Wester kvalitetschef Möller bil sverige

CITK Verktyg ger struktur på verktygshanteringen  

– I vår tempofyllda vardag är det ett måste att ha ordning på verktyg och utrustning. Både för att hitta dem snabbt och att ha dem uppdaterade och kalibrerade, säger Markus Pub på Möller Bil Sverige.

Företagsgruppen har närmare 650 medarbetare och finns på12 orter, där man säljer och servar Audi, SEAT och ŠKODA samt inte minst Volkswagens person- och transportbilar.

CITK:s Verktygsmodul är till stor hjälp i den dagliga verksamheten. Systemet hjälper till att hålla koll på verktygen och att de fungerar enligt uppställda regler. Funktionerna för att lagra, söka och hantera allt kring verktyg är enkla att hantera. Därför blir det också smidigt att hålla verktygen uppdaterade.

– Man kan ställa in påminnelser när verktyget ska kalibreras så man inte missar ett serviceintervall. Vi kan nu flytta verktyget mellan olika lagerplatser och det är enklare än förut att låna verktyg mellan våra verkstäder på olika orter, säger Fredrik Wester på Möller Bil.           

Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA och Volkswagen Transportbilar. Vi har idag verksamhet på 12 orter i Mälardalsområdet och ca 650 medarbetare