Atteviks

Nöjdare bilköpare med CITK Lagerbil

Biltillverkarna kräver att lagerbilar ska underhållas till en kundorder finns. Vissa bilmärken kräver att detta görs enligt ett schema, där varje bilmärke har sina unika kontroller. CITK Lagerbil är systemet som håller koll på serviceåtgärderna och varnar om någon kontroll inte blir utförd.

 

– Det kan handla om vecko- eller månadskontroller som däcktryck och laddning. Vårt nya system underlättar hanteringen av lagerbilar som ska kontrolleras och servas med olika intervall. Nu får vi en påminnelse, vilket gör att kontrollerna inte glöms bort. Med CITK Lagerbil kan vi följa bilen hela vägen från att den kommer in tills den är såld, förklarar Martin Jillbratt på Atteviks Bil. Martin är Kvalitets- och säkerhetschef på personvagnssidan hos bil- och lastbilsåterförsäljaren Atteviks Bil med verksamheter över hela Småland.

 

I slutänden väntar en nöjdare bilköpare, förklarar Martin Jillbratt:

– Med programmet kommer vi få färre avvikelser, tack vare förbättrad överblick över

Atteviks Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA och Volkswagen Transportbilar. De har idag verksamhet på åtta orter i Småland. 

 

DELA INLÄGG