Nyhetsbrev sommaren 2020

Nyhetsbrev från CITK !

VD har ordet

Våren som blev något helt annat än vad vi förväntade oss. Corona slog till med blixtens hastighet, lika oväntat som snabbt. Allt ställdes på ända och vi var alla i en ny situation som vi inte visste vad vi skulle göra med, åtminstone inte inledningsvis. För vissa företag och branscher slog detta naturligtvis hårdare än för andra, vi på CITK har varit relativt förskonade. Vi har haft möjligheten att ställa om våra möten till digitala sådana. Vi har haft verktygen för att köra både demos, förstudier och utbildningar via ett digitalt format. När vi kommer ur den här Pandemin tror i alla fall vi att de flesta kommer ha en annan syn på vilka möjligheter det finns med digitala lösningar.

Eftersom de flesta av oss kommer att semestra i Sverige år så hoppas vi på att sommaren fortsätter som den börjat nu juni. Ett Sverige som är så vackert när det visar upp sig från sin bästa sida!

Ha en härlig sommar!
/Helen

 

Vår bemanning i sommar
Under veckorna 29-32 kommer vi ha ett fåtal medarbetare i tjänst och svarstider och support kan komma att ta längre tid än normalt. För er som har supportavtal blir det ingen skillnad.

Nedan några exempel på projekt CITK jobbat med under våren


HEROK
Under våren fick vi möjligheten att inleda ett nytt samarbete med HEROK som tillhandahåller tjänster inom truckar, liftar, maskiner och bygg. HEROK finns på 5 orter och etablerar sig fortsatt framåt. Vi gjorde tillsammans en workshop för att identifiera vilka behov som finns i den digitala resa man inlett. Några delar kom fram bla ett nytt Intranät med ett HR system samt en digital hantering kring avtalen. 

Känns mycket spännande att vi får möjligheter att samarbeta med företag som HEROK och vi hoppas på många år av gemensamma projekt tillsammans.

Toyota rullar framåt

Vi har under drygt 1,5 år samarbetat med Toyota Sverige för att effektivisera processen kring nya bilar från att de anländer Malmö hamn till dess att kunden fått sin leverans.

Det har visat sig bli ett lyckosamt projekt och verktyg för detta och nu har vi också glädjen att konstatera att även Toyota Finland vill se över möjligheterna att göra detsamma. Vi har under juni månad påbörjat en förstudie som vi får se vad det leder till.
Spännande att ta detta vidare ut i norden tycker vi och ser med tillförsikt fram mot hösten.

Climat80 gruppen en del av Are

I Skåne hittar vi Climat80 Gruppen som levererar helhetslösningar inom Ventilation, Värme och sanitet, Kyla, El, Automation, Energi, Fastighetsförvaltning och Sanering.
Under slutet av förra året påbörjade vi ett projekt tillsammans för att sätta upp ett nytt Intranät som vi i lanseringen fyllt med dokumenthantering och avtalsmodulen.

Pyramid Affärssystem på WER Agenturer
Vi har tillsammans med WER agenturer i Örebro inlett, genomfört och nu i juni driftstartat Pyramid affärssystem. WER gjorde tillsammans med oss på CITK en förstudie 2019 där vi satte inriktningen för ett införande under våren 2020.

Ett lyckat projekt där ytterligare ett lokalt företag satsar på Pyramid och man står nu rustade inför fortsatta affärer och förhoppningsvis en  konjunktur som så sakteliga vänder uppåt igen för oss alla.

Örebro Trädgårdshall i framkant

En av våra kunder sedan många år, Örebro Trädgårdshall har satsat på en ny CRM lösning samt en ny e-handel, projektet har pågått under vinter/vår och är nu driftstartat.

ÖTH kör sedan många år Pyramid Business och kände att man ville slipa till CRM och e-handel extra noga vilket gjorde att vi valde att plocka dessa moduler ur vårt CITK Tools program. Här kunde vi möta de krav och önskemål ÖTH hade och samtidigt se till att ha en nödvändig integration med Pyramid som ligger i botten som affärssystem.

Många kunder i olika branscher

Vi har genom åren etablerat många nya kontakter som blivit kunder och dessutom i många olika branscher. En viktig bransch för oss som vi inte gått in närmare på i just det här nyhetsbrevet men som ändå bör nämnas och som alltid är aktiva och jobbar proaktivt är företag i installationsbranchen där vi har kunder som  är marknadsledande inom sin gren: Assemblin, Elajo, Eitech, Borga Group mfl och där vi har mycket genomarbetade och effektiva lösningar som formats och utvecklats genom åren. 
Idag är det en styrka när vi får nya uppdrag att ha den erfarenheten och att tillsammans med våra kunder lösa de utmaningar som man så ofta står inför. Viktigt för oss är att ni som kund till CITK känner ni får både kvalificerad kompetens och att ni upplever att vi är "på tå" för er.
Vi finns alltid ett samtal/mail/besök bort och dörren står alltid öppen för er!