Verksamhetssystemet EzyFlex

Historien bakom EzyFlex

1996 kom företaget Wasa Tryckknappar till oss och ville ha ett dokumenthanteringssystem för att ISO-certifiera sig. Systemet som skapades blev själva grunden till det som idag är den kraftfulla och unika processtyrda dokumenthantering, ett av fundamenten i EzyFlex.

1998 byggde vi ett anbudssystem tillsammans med det forna byggföretaget BPA. Det blev senare grunden till Anbuds-/Offerthanteringen.  Samtidigt skapade vi Sibyllas kundinformationsystem som följt oss till ett enkelt modernt CRM.

2002 satte Bravida våra hjärnor på prov när vi tillsammans skapade ett flerspråkigt processtyrt projekthanteringsystem.

Sedan dess har vi arbetat med att utveckla, förädla och förenkla. Vi har mött krav och utvecklingsbehov hos såväl internationella, som nationella företag.  

Projekt, CRM, Intranät, Portal, Processer och Dokument är idag grundläggande element i EzyFlex – du ska kunna växa, förändras och utvecklas utan att riskera att ditt IT-system sätter käppar i hjulet.

 

Verksamhetssystem på riktigt

Med dessa delar på plats: CRM , offert och anbudssystem och processtyrd dokumenthantering så blir också projekten enklare att hantera. Det gör du såklart också i EzyFlex. Med allt samlat i ett webbaserat intranät så har du det som många kallar ett verksamhetssystem som ringar in alla dina processer i företaget på ditt sätt:

Från första kontakten/förfrågan till avslutat projekt.

Verksamhetssystem låter teoretiskt, men med vår erfarenhet och kunnande från otaliga installationer och utvecklingsprojekt med kunder över hela landet, så vågar vi påstå att vi levererar verksamhetssystem ”på riktigt”.

Med det menar vi att vi inte tillhandahåller standardlösningar utan EzyFlexär just vad det heter:

EZY för användaren – fler än 10.000 användare i EzyFlex hyllar systemet för att det är enkelt och överskådligt. När EzyFlex följer kunden hela vägen från kundbearbetning till offert och tills det att projektet är i mål, så blir upplevelsen just EZY!
 

FLEX för företaget – inga ”hårda boxlösningar” där din organisation ska anpassa sig. Vi anpassar EzyFlex efter din verksamhet. Du slipper tänka om och ändra i dina flöden som ofta blir fallet med andra standardiserade verksamhetssystem