Dormy Golf  Fashion AB

"Pyramid kan hjälpa oss i vår fortsatta expansion!"


Dormy Golf har haft en fantastisk utveckling och har vuxit till sveriges största golfkedja på kort tid. En viktig förutsättning för detta är ett flexibelt affärssystem som vi kan växa i och det har CITK IT Konsult AB gett oss med Pyramid.

Dormy startade i liten skala med Pyramid och har utan begränsningar växt kraftigt sedan slutet av 90-talet. Dagens miljö innefattar Pyramid Business Studio med bl a Kassa inkl Betalkort, Flerlager, Order/Lager/Inköp, Redovisning och en infrastruktur baserad på Citrix. Till Pyramid finns egna integrerade system, utvecklade tillsammans med CITK IT Konsult AB, exempelvis för elektronisk leverantörs-fakturahantering, specialrapporter för uppföljning.

Inför uppstarten bevisades att Pyramid kan hantera av ännu en bransch - golfresor. Efter ett kreativt samarbete med CITK och nyttjande av Pyramids flexibilitet, visade det sig att med en väldigt liten arbetsinsats kunde vi även boka och sälja resor på ett mycket enkelt och effektivt sätt direkt i vår Pyramid.

Tillsammans med CITK och Pyramid har vi funnit en partner och ett affärssystem som kan hjälpa oss i vår fortsatta expansion.
 
Lars Johansson,
Styrelseledamot, Dormy Golf

 

Dormy Golf Fashion AB har en enkel filosofi: att du som kund ska få en bättre golfupplevelse. När du nöjd och lycklig sätter en lång putt på 18:e hålet för en skön vinst eller när du slår en perfekt drive i en regnjacka som sitter lika perfekt, ja då har vi nått vårt mål.
Vårt mål är att bli den bästa detaljhandels- kedjan i Sverige på kundservice. Det har varit vår uttalade ambition ända sedan starten för 20 år sedan.

 

      

Copyright © CITK IT Konsult AB 2019 All Rights Reserved.   


CMS Verktyg NET, ingår i CITK Tools
 CMS Verktyg NET, ingår i CITK Tools