Sök jobb hos oss på CITK!         

Vi har två affärsområden där våra verksamhetskonsulter är inriktade på  Affärssystem och systemutveckling.   

Systemutvecklare med öga för design

I denna utvecklande och spännande roll kommer du tillsammans med dina kollegor på kontoret i Örebro jobba med webbutveckling ihop med kunder som Toyota, Dormy Golf, Elajo med flera, Med din lite mer seniora erfarenhet kommer du till en utvecklande och inspirerande miljö med högt i tak och korta beslutsvägar.

Om tjänsten

Med varierande projekt, med både små och stora intressanta kunder, kommer du som konsult till ett gediget företag med fin historik. Här kommer fokus vara på utveckling av verksamhetssystemet EzyFlex som underlättar kundernas vardag. Om du är nyfiken på vad systemet hanterar.

I det webbaserade EzyFlex bedrivs utvecklingen med hjälp av Java och agila metoder. Digitalisering är grunden med en strävan att ständigt hitta sätt att systematisera/programmera en produkt eller funktion så att den tillför ett värde hos kunden. Projekten är varierande och du kommer vara i en bred och utvecklande roll och jobba som konsult i små och stora projekt, oftast i team men även på egen hand i mindre projekt. I rollen äger du stor frihet att själv bestämma vilka delar i projektet du helst vill jobba med.

CITK´s kunder finns framför allt i Sverige men du är huvudsakligen på örebrokontoret där du arbetar i nära samarbete med dina kollegor. I detta lite mindre företaget är beslutsvägarna korta och du kommer både få njuta av frihet men såklart också eget ansvar. Som konsult på CITK hamnar du i ett gäng med kompetenta, motiverade och engagerade medarbetare

Skicka in din ansökan här

 

Affärssystem, Pyramidkonsult

Arbetet består bland annat i att effektivisera och digitalisera våra kunders processer, för att uppnå det genomför du förstudier som blir ett underlag för en implementation av affärssystemet Pyramid.
Ett införande av vårt affärssystem innebär att du jobbar i nära samarbete med kunden men även med andra konsulter på CITK.
En annan viktig arbetsuppgift för dig som konsult är att vara med och utveckla våra befintliga kunder. Det vi framförallt är måna om är att det ska kännas kul och inspirerande att gå till jobbet och att arbetsuppgifterna känns inspirerande med utmaningar som passar dig. Du kommer jobba med vetskapen och tryggheten att det alltid   finns  engagerade arbetskamrater som är med och stöttar dig i din roll.  Vi ser det som en självklarhet att det finns utvecklingsmöjligheter för dig när du jobbar hos oss på CITK och tillsammans ritar vi kartan för hur det kan se ut.     

 

Verksamhetsskonsult

Våra projekt är av varierande karaktär precis som de verktyg vi har till vårt förfogande. Hos oss får du en bred och utvecklande roll. Du kommer att få jobba som konsult i både små och stora projekt. Vi tycker om att åstadkomma resultat med högt kundvärde, tillsammans! Att du är ansvarsfull och levererar lösningar med kvalitet ser vi som dina viktigaste egenskaper. En framgångsfaktor är att du tycker det är roligt att träffa nya människor och att arbeta tillsammans med kunder och kollegor. 

                                                                                                    

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss. Varför inte göra en spontanansökan eller bara skicka in ditt CV?