Sök jobb hos oss på CITK!         

Vi har två affärsområden där våra verksamhetskonsulter är inriktade på  Affärssystem och systemutveckling.   

Affärssystem, Pyramidkonsult

Arbetet består bland annat i att effektivisera och digitalisera våra kunders processer, för att uppnå det genomför du förstudier som blir ett underlag för en implementation av affärssystemet Pyramid.
Ett införande av vårt affärssystem innebär att du jobbar i nära samarbete med kunden men även med andra konsulter på CITK.
En annan viktig arbetsuppgift för dig som konsult är att vara med och utveckla våra befintliga kunder. Det vi framförallt är måna om är att det ska kännas kul och inspirerande att gå till jobbet och att arbetsuppgifterna känns inspirerande med utmaningar som passar dig. Du kommer jobba med vetskapen och tryggheten att det alltid   finns  engagerade arbetskamrater som är med och stöttar dig i din roll.  Vi ser det som en självklarhet att det finns utvecklingsmöjligheter för dig när du jobbar hos oss på CITK och tillsammans ritar vi kartan för hur det kan se ut.     

 

Verksamhetsskonsult

Våra projekt är av varierande karaktär precis som de verktyg vi har till vårt förfogande. Hos oss får du en bred och utvecklande roll. Du kommer att få jobba som konsult i både små och stora projekt. Vi tycker om att åstadkomma resultat med högt kundvärde, tillsammans! Att du är ansvarsfull och levererar lösningar med kvalitet ser vi som dina viktigaste egenskaper. En framgångsfaktor är att du tycker det är roligt att träffa nya människor och att arbeta tillsammans med kunder och kollegor. 

                                                                                                    

Du är alltid välkommen att höra av dig till oss. Varför inte göra en spontanansökan eller bara lämna ditt CV nedan?