Rätt affärssystem, i rätt tid, till rätt pris utan överraskningar

Vi är stolta över att kunna leverera system efter system till nöjda kunder i rätt tid, till rätt pris utan överraskningar. Receptet är en lyckad kombination mellan mycket erfarna konsulter och en väl dokumenterad projektmodell. Vår projektmodell förfinas ständigt och används i både stora och små installationer, inom alla branscher.
Det finns generellt fyra saker du ska tänka på när du ska börja med eller byta ut ditt affärssystem:

Vad är dina egentliga behov - nu?

Oftast behöver man som företag hjälp att kartlägga de egentliga behoven. Våra konsulter har bra metoder som går ut på att föreslå exakt den lösning du söker. Behoven kartläggs genom intervjuer med nyckelpersoner och presenteras i en rapport tillsammans med den lösning vi föreslår. Detta dokument blir sedan underlag för att införa det nya affärssystemet.
En av de stora fördelarna med Pyramid är att du inte behöver titta så mycket in i framtiden. Pyramid är byggt för att ständigt växa med din organisaion och förändringar i verksamheten. Vi hjälper dig att tänka "här och nu" och sedan är vi gärna med på resan framåt.


Själva igångsättandet.

Din verksamhet ska inte stanna av bara för att ett nytt affärssystem körs igång. Därför är det viktigt att ha ett beprövat arbetssätt och en projektmodell som går ut på att implementeringen går smidigt med så liten påverkan på den dagliga verksamheten som möjligt.
Arbetet ska vara noggrant planerat från första projektdagen tills du på egen hand är igång med nya affärssystemet. Du som beställare ska veta från första dagen precis vad som ska hända under införandet, testerna och fram till utbildning inför driftstart.
 

Erfarna konsulter.

Konsulterna som arbetar med affärssystemet ska vara erfarna för att snabbt förstå din verksamhet. Våra konsulter har alla akademisk utbildning och bakgrund från privata företag.  Flera har erfarenhet från beställarsidan, t ex  av att upphandla och införa affärssystem.
Du som kund har alltid kontakt med samma personer från förstudie till överlämnande och vanligtvis är det två konsulter i varje projekt. Konsulterna har lite olika specialitet beroende på om deras bakgrund är från tillverkande företag eller produkt/tjänsteföretag.
Flera av dem har också hög kunskap inom ekonomi och företagsledning vilket gör dem till bra bollplank för våra kunders företagsledningar.
 

Vi följer dig framåt!

Om du sedan kan fortsätta arbeta med samma konsultteam i flera år så vinner du mycket i kostnader och effektivitet. De flesta av våra medarbetare har varit anställda över 10 år i företaget, flera är delägare. Vi är ett starkt sammansvetsat team med en klar och tydlig målbild med kunden i fokus.
Det gör att samma personer följer dig som kund år efter och och förstår verksamheten på djupet. Det har gjort att vårt företag hela tiden haft en mycket god lönsamhet och kunnat rekrytera och engagera de bästa och mest kompetenta medarbetarna.